Bu forumu sevdiğim için yapabildiğim şekilde konu açmak istiyorum gerekli veya kendi isteklerim doğrultusunda..Yapabildiğim şeylerden başlayıp yeni şeylere geçecez inşallah şimdilik en kolaydan başlıyorum Anime tanıtımları..İzlediğim bilinen bilinmeyen çoğu animeyi(bütün demeye korktum)yazmak istiyorum o yüzden "post kasmak" gibi bi derdim olmadığını size söyleyeyim..Bütün konularıma bunu ortak olarak ekleyeceğim..
Ve geldik yine sevilen bir seriye Code Geass
Diğer Adları: Code Geass - Hangyaku no Lelouch,
Kategori: TV Serisi
Tür: Mecha, Macera, Drama, Aksiyon
Bölüm Sayısı: 25
Yayım Tarihi: 5/10/2006 ile 12/4/2007 arası
Firma/Stüdyo: Sunrise, MBS
Türkiye'de: Yayımlanmadı
(Genelde bu bölümü kendi yazımla anlatırdım yine yazacam ama bunuda bi ilk olsun diye verdim)
Bu Code geass'ın mecha özelliği taşıdığı için izlemek istemeyen yada ön yargısı olan varsa mecha sevmeyen bir animeci olarak kötü olmadğını söyleyebilirim..Şimdi benim aklıma gelen en büyük sorunu atlattığımıza göre ilk önce kendi cümlelerim ve aklımdan yazdığım tanıtım tadındaki yazıyı yazıyorum

10 Ağustos 2010'da(ki tarihten emin değilim) Britanya imparatorluğu Japonya'ya savaş açmış ve sevgili japonlarımızın yenilmesinin tek nedeni Knightmare Frame'ler..Dersen ki "bu nedir usta?" İşte serimizin Mecha kısmı burası bu yeni geliştirilen bir tür silah ve içinde insanlar olan(kullanan)robotlar..(Klasik mecha)Japonya'ya Alan 11 adı verilir ve sevgili Japonlarımıza 11'ler denir..Doğal olarak isyancılarda vardır ve bizim ana karakterimiz Lelouch'un oyuna giriş yeri tam burası..İçinde askeri bir sır barındıran kamyonu çalan teröristler yoldan çıkarlar. Lelouch, kontrol etmek için kamyonun yanına gider. Duyduğu ses yüzünden içine bakmak ister ama içeride mahsur kalır. Kamyon hareketlenir ve üstelik peşlerinde Britanya özel kuvvetleri(Knightmare) vardır. Teröristlerden Karen, Knightmare olarak adlandırılan dev robot ile karşı saldırıya geçer. Kaçmayı başaramayan Lelouch kamyonun içerisinde yakalanır. Onu yakalayan çocukluk arkadaşı Suzaku’dur.(ismini hatırlamamın tek sebebi hala garip geliyor olması) Bu sırada kapalı olan bölme açılır ve içinden esrarengiz bir kız çıkar. Bu sırada olay yerine gelen Britanya askerleri Lelouch ve kızı yakalar. Leouch'un vurulmasına engel olmak isteyen Suzaku, Britanya askerleri tarafından vurulur. Lelouch’un öldürülmesine engel olmak isteyen kız da vurulur, ölmeden önce Lelouch’a özel bir güç “GEASS” verir. Lelouch, bu gücü Britanya İmparatorluğunu yok etmek için kullanmaya karar verir..
- Spoiler: göster
- Şimdi ben yine kötü taraftayım kesin suzaku'cu arkadaşlar vardır
Senpai bu kısım sanaydı
Ama inanıyorum bu sefer Lelouch'çu birileri olacak mutlaka olacak
çünkü birilerinin imzasında vardı tek güvencem o 
Bu seferki yazı bana kısa gibi geldi unuttuğum bir şey varsa söyleyin ekleyelim

İnternetten arayacak arkadaşlar için bi hatırlatma 1.sezon 2.sezon olarak geçmiyor bu seri..R1 R2 diye (büyük ihtimal aynı anlama geliyor ama benim cahilliğime verin)ararsanız sizin için büyük kolaylık olacaktır.