Dublaj : Japonca Kaynak : Video Sıkıştırma : Xvid / dvd-rip - mp4 Çözünürlülük : 1280x720 Boyutu : - Açıklama : Videoda türkçe altyazılar gömülüdür.
Her hafta Hd bölüm çıktıktan sonra güncellenecektir. Standart olarak çarşamba günleri upload edilecektir. Aşağıdaki linkplerden indirebilirsiniz. Eleştirilerini konu içi yada özel mesaj ile bildirebilirsiniz. Megaupload - Rapidshare - Mediafire linkleri verilecektir. VarOlanBiri tarafından çerivirilmiş olduğu alt yazı kullanılmaktadır. One Piece 449 HD Link Eklenmiştir. Bütün linkler yenilenmiştir iyi seyirler.
Archive Password
Rapidshare Linkleri
Megaupload Linkleri
Mediafire Linkleri
Son Bölümden görüntüler
bütün linkler güncellenmiştir.
En son anijad tarafından 23 Haz 2010, 13:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 27 kere düzenlendi.
kalite düşmediği zaman 350 MB lık bölümler oluşuyor arşiv yapsak dahi bundan önceki bölümleride yapmayı düşündüğüm için biraz sıkıntı olacağını düşündüm.
Birkaç arkadaştan gelen öneriler doğrultusunda bundan sonra 190 MB'lık bölümler halinde sunulacaktır.
300 mb lık yüksek kaliteli görüntülü olan bölümler var ancak bunları tercih edilmeyeceği için kullanmadım eğer indirip hd olarak arşiv yapmak istiyorum diyenler var ise linkleri burdan paylaşabilirim.
Bundan sonraki bölümlerin tamamı 2 partlık bölümler olacak ve sadece çarşamba akşamları hd fansub olarak eklenecektir. şartların uygun olması dahilinde en kısa sürede geçmişe doğru bölümleri hazırlayıp burdan sunacağım.
Convert işlemi video kalitesi düşmesin diye biraz uzun sürüyor bu nedenle günlük bir bölüm maksimim çıkartabilecek durumdayım.
fansub Yapcaksan Süper Olur :) Her Türlü Takip Ederim Seriye Yetiştiğimde Daha 312deyim :( Good Bye Merry Dedik :( Ölücektim Valla Ağlıcaktım Nerde İse ... :(
Prince_Vegeta yazdı:fansub Yapcaksan Süper Olur :) Her Türlü Takip Ederim Seriye Yetiştiğimde Daha 312deyim :( Good Bye Merry Dedik :( Ölücektim Valla Ağlıcaktım Nerde İse ... :(
Eniesloby arc'ı en sdağlam arc tır özellikle lufy vs lucy sanırım yeni dünya yoluna kadar yapılmış en büyük savaş diyebilirim.
bide skyland arc'ında enel ile olan savaşı vardı tabi :)