Manga

Bleach Manga Tartışma ( Spoiler İçerir )

Re: Bleach Manga Tartışma ( Spoiler İçerir )

Mesajgönderen painscream » 04 Mar 2010, 23:11

Blood katılıyorum sana valla sen diyince aklıma geldi. Bir yerden hatırlıyorum diyorum ama nerden :)
Resim
painscream
Üye Level 3

Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen metovan » 05 Mar 2010, 22:18

Spoiler:             
Yamamato çok büyük konuştu. 1000 yıldır benden daha güçlü shinigami gelmedi felan. :İlgisiz:   Şimdi WW'ye yenilirse acayip gülerim    X)   Gerçi gidişata göre yenilceği garanti gibi ama WW'ye mi yoksa Aizen'e karşımı yenilcek belli değil  =D

Resim
metovan
Üye Level 6

Kullanıcı avatarı

Favori Anime: FMA 2, Bleach, Naruto, Fairy Tail, Code Geass !
Favori Manga: Naruto, Bleach, Veritas

Mesajgönderen NathanNova » 05 Mar 2010, 23:20

Spoiler: 94            
Yama-jii kral bir adam hakkaten, WW hiç sorun değil bana kalırsa ama Aizen daha fazla sessizliğini korumaz aksi halde. WW'nin öldürülmesini bekleyip Ryuujin'in alevlerinde kül olacak hali yok ya. İllaha müdahele eder, artık ona da kim müdahele eder bilemiyorum. Diğerleri de ne oldu bilmiyoruz, Yama-jii yaktı mı harbi hepsini yoksa? Söndükten sonra kurtulanlar olmuştur belki. Dediğim gibi çok kısa sürüyor, 1 hafta beklediğimize değmiyor. Bundan sonra birikmesini bekleyeceğim.

NathanNova

Mesajgönderen afat » 05 Mar 2010, 23:32

Spoiler:             
Bleach mangakası kılıçlardan sıkılmış herhalde artık karate yaptırıo karakterlerine kılıçlardan kesin bi dönüş olmuuş  =D  :psiko:

Resim
afat
Üye Level 2

Favori Anime: Dragon Ball,Hajime no Ippo,Slam Dunk
Favori Manga: Naruto,Bleach,Freezing,Bakuman

Mesajgönderen unreal_tr » 05 Mar 2010, 23:35

Spoiler:             
yamamoto aslan kaplan modunda gidiyo. Ama pek bişey çıkmaz bundan. aizen bir müdahalede bulunur. Yada ww bunu alt eder. Ryuujin jakka nın alevlerine kalmak istemiyolarsa bişeyler yaparlar. Daha bikaç chapter sürer bu dövüş. Sonra bi destek felan gelir heral.

Spoiler: Infected Mushroom  

Trance forever!

unrTech!

Interactive Technology is not an Imagine!
unreal_tr
Üye

Kullanıcı avatarı

Favori Anime: Kateikyou Hitman Reborn, Naruto, Bleach
Favori Manga: Naruto, Bleach, Soul Eater

Mesajgönderen Miko » 06 Mar 2010, 02:50

Spoiler:             
bakin simdi kesinlikle kotulemek istemiyorum bu problem sadece bende yasaniyor gibi'de olabilir ...
ama neden One Piece mangasini okurken 10dk suruyor ve tadina variyorum neden bleach 10sn bile surmeden bitiyor ?? birisi anlatabilirmi bana ? ...
genryuusai 1 yumruk ... sonra kollar koptu ... sonra 2 yumruk ve manga bitti ...
1 hafta bekliyorum okumak icin 10sn'lik bir hic icin mi ?? Allah Rizasi icin biri bana anlatsin ...
simdi sadece one piece soylemeyim ... naruto !! 2-3 dk. suruyor okunulabiliyor anliyorsun cikan chapter'de neler oldu falan filan yazi var yorum var falan filan ... baska mangalar bile soyleyebilirim size bleach bakin ne okumayin soylemiyorum zaten boyle bir hakkim yok ... benimde okudugum bir manga ... biraz once tam 10sn icinde manga bitti ...
manga resimlerine bakiyorum 19 yaziyor ... ne zaman gecti ve bitti bunca sayfa ??

En son Miko tarafından 06 Mar 2010, 02:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim
Miko
Uploader

Kullanıcı avatarı

Favori Anime: One Piece !!!
Favori Manga: One Piece !!!

Mesajgönderen Lethe » 06 Mar 2010, 02:56

haklısın sadece resim ve boş resim  :dotz:
Lethe
Üye

Mesajgönderen Black_Soul » 06 Mar 2010, 11:51

Spoiler:             
WW le dövüşen bi vaizard vardı o en son bankai açmış o noldu acaba WW yaşıyorsa o öldü o zaman

Resim
Black_Soul
Üye Level 2

Kullanıcı avatarı

Favori Anime: One Piece
Favori Manga: Naruto

Mesajgönderen NathanNova » 06 Mar 2010, 12:52

Black_Soul yazdı:
     Spoiler:             
WW le dövüşen bi vaizard vardı o en son bankai açmış o noldu acaba WW yaşıyorsa o öldü o zaman

Spoiler:             
Kensei, Bankai diye bağırdı ama öyle kaldı. :dotz:

NathanNova

Mesajgönderen Black_Soul » 06 Mar 2010, 12:54

NathanNova yazdı:
Black_Soul yazdı:
     Spoiler:             

Spoiler:             
Kensei, Bankai diye bağırdı ama öyle kaldı. :dotz:

Evet o adamı da severdim inşallah ölmemiştir :dotz:
Resim
Black_Soul
Üye Level 2

Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen Merue » 06 Mar 2010, 15:34

Spoiler:             
ölmemiştir ama kesin fena bir şekilde yaralanmıştır.
ama geri gelmesini umut ediyorum çünkü yamajii nin işi her an bitebilir. :dotz:

Merue
Stajyer

Kullanıcı avatarı

Favori Manga: Reborn; Bleach; The Breaker; Holyland; Karneval

Mesajgönderen T0bi » 06 Mar 2010, 17:44

Monkey D. Miko yazdı:
     Spoiler:             
bakin simdi kesinlikle kotulemek istemiyorum bu problem sadece bende yasaniyor gibi'de olabilir ...
ama neden One Piece mangasini okurken 10dk suruyor ve tadina variyorum neden bleach 10sn bile surmeden bitiyor ?? birisi anlatabilirmi bana ? ...
genryuusai 1 yumruk ... sonra kollar koptu ... sonra 2 yumruk ve manga bitti ...
1 hafta bekliyorum okumak icin 10sn'lik bir hic icin mi ?? Allah Rizasi icin biri bana anlatsin ...
simdi sadece one piece soylemeyim ... naruto !! 2-3 dk. suruyor okunulabiliyor anliyorsun cikan chapter'de neler oldu falan filan yazi var yorum var falan filan ... baska mangalar bile soyleyebilirim size bleach bakin ne okumayin soylemiyorum zaten boyle bir hakkim yok ... benimde okudugum bir manga ... biraz once tam 10sn icinde manga bitti ...
manga resimlerine bakiyorum 19 yaziyor ... ne zaman gecti ve bitti bunca sayfa ??

Spoiler:             
haklısın sinir bozucu bişey...  :dotz:  Keşke FMA gibi ayda bir çıksa ama 40 sayfa olsa o_o  1 ay yorum yapılır bidahaki bölümle ilgili ( bence 1 hafta kısa bunun için ) sonra 40 sayfada bi bakmışsın 2 bankai 4 ölü 2 yeni karakter gelmiş o_o

T0bi
Üye Level 2

Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen LesPauL » 07 Mar 2010, 14:31

Spoiler:             
Gerçekten Kubo'nun uzatmakta üstüne yok.Daha 1 vuruş yaptı ve 2. vuruşun başında manga bitiyor.Bu kadar da yavaş gidilmez.Yama-ji tahmin ettiğimiz gibi ww'yi 2 yumrukla yenecek.Aizen'e de bir tane shoryuken çakıyordu ama yine ww girdi araya.O kadar övülen Aizen'in muhakkak ww'ın Yama-ji'yi yenebileceğini düşünmediği açık.Belki biraz yorarım amacıyla yapmış olabilir ama 2 vuruşta da yorulmaz Yama-ji.WW zaman kaybı sadece Aizen'e dalsa bitse.

...:::Dahi anlamındaki "de" ayrı yazılır:::...

...:::Zayıf insanlar çabuk sinirlenir:::...
LesPauL
Üye Level 2

Kullanıcı avatarı

Favori Anime: Basilisk,Bleach,Claymore,Death Note

Mesajgönderen Black_Soul » 07 Mar 2010, 21:22

Monkey D. Miko yazdı:
     Spoiler:             

katılıyorum mesela bu hafta ben büyük bir hayal kırıklığına uğradım çünkü 1 hafta bir hiç için beklemişiz
Resim
Black_Soul
Üye Level 2

Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen effffe » 07 Mar 2010, 23:37

Black_Soul yazdı:
Monkey D. Miko yazdı:
     Spoiler:             

katılıyorum mesela bu hafta ben büyük bir hayal kırıklığına uğradım çünkü 1 hafta bir hiç için beklemişiz

Spoiler:             
Bencede çok haklısın!! İnsan daha fazla şey bekliyor... Mesela önceki bölümdede sadece Aizenin foyası çıktı sonra tüm kaptanlar çizildi. Ne anlamı varki bukadar yavaş ilerlemenin bende anlamıyorum.Zaten galiba bu saçma yavaşlık yüzündende animede dandik bi feeler var... Kanser olacam!! Bu arada dikkat ettiniz mi bilmem ,biz arkadaşlarla tartışırkende bahsediyorduk , savaşlar biraz boş ve hızlı geçmeye başladı!!! Sıkıntıdan biz fantazi kurarak aklımızdan kapıştırır olduk  :@ Acaba her iki tarafında dengesiz gücü olduğu içinmidir yoksa manga çizenler üşeniyor mudur acep ?:D

effffe
Üye

Favori Anime: Naruto
Favori Manga: Lock-On!

Mesajgönderen metovan » 10 Mar 2010, 23:05

Bleach 395 Onaylı Spoiler

Spoiler:             

WWを倒したところからで
WW has been defeated.
余裕の愛染さん あなたが出した火はどこにいったんでしょうか~?
Aizen: Where do you suppose the fire that you released went to?
WWの遺体をみる爺さんWWの遺体が爆発
Yama looks at WW's corpse and it explodes.
爆発を最小限に抑えるため自らの体でかばった爺さん
In order to minimize the explosion Yama throws his body on top of it.
愛染 いあ~ありがとう爺さん私の世界を守ってくださって
Aizen: Well, thank you Yama for protecting my world.
爺さんに止めをさそうと近寄る愛染さん
Aizen approaches Yama to finish him off.
爺さん 小童が!
Yama: You brat!
瀕死の爺さんに足を捕まれ 第96?のなんちゃら一刀なんちゃら~
The dying Yama grabs him by the foot and uses # 96, and a swipe of the sword. [I'm not sure what Nja is trying to say here.]
で地面から刀の様な炎が吹きだし やけどしながらなんとか逃げた愛染さん
Out of the ground spouts a flame-like blade. Aizen gets burned and tries to escape.
愛染 くっ…
Aizen: Damn.
と炎から脱出した所にイチゴの仮面姿が斬り込んで 来た所で 完です…
As Aizen escapes from the fire vizard Ichigo barges in. The end.
これ以外は記憶がないっす
That's all I remember

補足です
Supplement
爺さんが瞬時にかばったのは自分の技の威力を知っていた為
Yama threw himself on the explosion because he knew it was his own power.
それが一気に爆発したら結界を壊し現実世界まで被害が及んでしまう為
But had it exploded the barrier would have been destroyed and the real world, too.
それを皮肉って愛染が 私の世界を守ってくれてありがとう
That's why Aizen was sarcastically thanking him for protecting his world.
だったと思う。
That's what I think.

Resimler;

http://www.multiupload.com/PSDOHQIZ5P

Spoiler: Yorumum            
WW ölüyor.Yamaji'de tam yenilirken Aizen'e bir saldırı yapıyor ve bir açık oluşturuyor.Böylece İchigo ortaya çıkıyor sonunda. Haftaya Ichigo vs Aizen.  X)

Resim
metovan
Üye Level 6

Kullanıcı avatarı

Favori Anime: FMA 2, Bleach, Naruto, Fairy Tail, Code Geass !
Favori Manga: Naruto, Bleach, Veritas

Mesajgönderen T0bi » 11 Mar 2010, 20:02

Ne lan bu böyle ::@  ::@

Spoiler:             
Adam Bankai açamadan öldü. :omg: Bitti artık allah rahmet eylesin. Shinji kyoroku yamomoto zart zurt hiçbiri bankai açmadı ::@  :@ Ya karşıdaki adam aizen ya ne bu şikailemi öldürceksin pfff :@ İchigoda atladı hmn sazan gibi o da geberir. :dotz:

Urahara nerdesin !!!!!!!!!!!!!:omg:

ama genede bizim yaşlı iyi parçaladı WW yi =D

T0bi
Üye Level 2

Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen ßLoodRains » 12 Mar 2010, 08:47

Spoiler:             
Çok beğendim bu bölümü.İchigo'da çok iyi atladı olaya. X) Ama Yamamoto'da az psikopat değil hani. X)

Resim

İnsanlar yaşamak için fazla nankör.Ama sen değilsin,artık değilsin...Oyun bitti.
Jigsaw
ßLoodRains
Üye Level 14

Kullanıcı avatarı

Favori Anime: One Piece,xxxHOLiC,FMA:Brotherhood
Favori Manga: FullMetal Alchemist

Mesajgönderen bLue-Dragon » 12 Mar 2010, 12:31

Koskoca Yama-Jii Aizenin ayaklarının altında. Hani yılların kaptanıydı. Yılların kaptanının tecrübeli ve akıllı olması gerekirdi. Nerede akıllılık? Yene yene bebeyi yendi. Buna mı sevinelim?
bLue-Dragon
Dergi Ekibi

Kullanıcı avatarı

Favori Manga: One Piece

Mesajgönderen ßLoodRains » 12 Mar 2010, 20:16

Spoiler:             
Yama-Jee'nin Aizen'i yeneceğine hiç mi hiç inanmamıştım zaten.Yama-Jee iki yumruk attı psikopat yaptı kendini sonra da bağsurdan öldü.Koskoca baş kaptanın böyle ölmesi Gotei 13'ün bir b.ka yaramadığını (Kenpachi dışınd) ya da Aizen'in onlar için biraz fazla olduğunu gösterir.

Az kalsın unutuyordum.Hala Unohana var orada.Unohanai şu an en kapalı kutu.Umarım birkaç hareket gösterir de birazcık gücünü görürüz.Ayrıca Zaraki,ByaKuya,Mayuri falan da gelirse durum eşitlenir gibime geliyor.Açıkçası bir Aizen vs Zaraki görmeyi acayip derecede istiyorum.Bir yandan deli,psikopat ve hayvan derisi olan Zaraki, diğer yandan cool,king ve cool olduğu kadar da güçlü olan Aizen.Şu an Unohana&İchigo Gin&Aizen var.Aizen İchigo'yu rahatça alacaktır.Ama benim tahmin ettiğim senaryo Aizen tam İchigo'yu öldürecekken Urahara Team gelir... =D

Resim

İnsanlar yaşamak için fazla nankör.Ama sen değilsin,artık değilsin...Oyun bitti.
Jigsaw
ßLoodRains
Üye Level 14

Kullanıcı avatarı

Favori Anime: One Piece,xxxHOLiC,FMA:Brotherhood
Favori Manga: FullMetal Alchemist

ÖncekiSonraki

Dön Manga

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 2 misafir