Aslında Battlefield ve Call Of Duty karşılaştırılsa Call Of Duty daha ağır basar.
AMA !!!
Son çıkardıkları oyunda bütün dengeler altüst olmuş durumda.Call Of Duty sıradan küt savaş oyunu olarak karşımıza çıktığı için Activision'ı lanetliyorum.
"Call Of Duty 8 (Modern Warfare 3)

" Hepimiz böyleydik.
Oyunu binbir heyecanla bilgisayarımıza kurduk ve ufak simgeye çift tıklayıp oyunu açtığımızda benim ifadem şuydu:

Koskoca 2.Dünya Savaşı'nı bizlere yeniden yaşatan oyun modern dünyada çürüyüp yok olmuş.Modern Warfare 1 bile daha iyiydi.
Battlefield 3 için ise benim peki bir beklentim yoktu doğrusu.Daha önce seriden hiç bir oyunu oynamamıştım.Öylesine bir denemek için oyunu indirdim, yükledim, 5 gün içerisinde bütün zorluk seviyelerini oynayarak sürekli bitirdim. (*Kendimle ilgili not:Eğer bir oyunu çok seversem bütün zorluk seviyelerini kullanarak yeniden yeniden ve yeniden oynarım.Ne kadar acayip değil mi?*) Grafikler donanımsal olarak beni biraz sıkıntıya soksa da oyunun hikayesi ve bilgisayarımın beni yarı yolda bırakmamak için elinden geleni yapması o kusurları görmememe neden oldu.Battlefield 3, eğer grafikleri hoşuma giderse bütün serisini oynamama neden olacak olan oyundur.
Call Of Duty 8 (Modern Warfare 3) ise gelecek olan Call Of Duty hakkında şüpheli düşüncelere dalmama neden olan oyundur.
Çok uzattım biliyorum.Suman

Kısaca;
Call Of Duty 8 (Modern Warfare 3) vs. Battlefield 3 'ün galibi Battlefield 3'tür.
Activision'a adam olup yeni oyunu doğru düzgün yapmasını söyleyebilirim.Yada ! Sen Call Of Duty'i asla 2. Dünya Savaşı'ndan çıkarma.
Minna okuduğunuz için teşekkür ederim...