• Toplam 0 kullanıcı çevrimiçi :: 0 kayıtlı, 0 gizli ve 0 misafir (son 30 dakika öncesinden itibaren aktif olan kullanıcılar temel alınır)
  • Bugüne kadar en çok 179 kişi 21 Eyl 2011, 11:33 tarihinde çevrimiçi oldu
  • Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir
Bannerı Kapat

Battlefield Bad company 3 MW3 E karşı(yorumsuz geçme hocam!)

Battlefield Bad company 3 MW3 E karşı(yorumsuz geçme hocam!)

Mesajgönderen orhankou » 21 Kas 2011, 01:59

Merhaba arkadaşlar...Uzun zamandır oyunlar hakkında birşey yazmıyordum.bu aralar oyun piyasası harika.yeni oyunlar ardarda geliyor.Özellikle Fps-rpg tarzı sevenler için.Bad company 3 veya MW3 ü deneme fırsatınız oldu mu bilmiyorum.Ben ikisini de oynadım.Harikaydı ikisi de.Sanırsam Bad company bilgisayarı daha çok kasıyor.Savaş tarzı oyunları sevenlere ikisini de tavsiye ederim.oyunu bitiren veya oynayanlardan yorumlarını bekliyorum...Bu arada Assassins i unuttum sanmayın :D oyun biraz ucuzlasın orjinal alacağım.onun için bekliyorum... *154 *154 *154

*142 *142 *142 *142
We work in the Dark to serve the Light We are ASSASSİNS.

Resim

Üye Seviye 5
Kullanıcı avatarı

Re: Battlefield Bad company 3 MW3 E karşı(yorumsuz geçme hoc

Mesajgönderen Kenji » 21 Kas 2011, 18:53

Görüntülerden konuşursak çok açık ara BF3 önde bence.
Yalnız campaign MW3'te daha film tadında, sürükleyici.

Ben multiplayer da çok oynarım, bu bakımdan da MW3 tabi ki çok iyi kalıyor.
Hızlı, bol adrenalinli maçlar var.
BF3 ise ona nazaran takım oyununu ön plana çıkartıp daha yavaş-taktiksel bir oyun olmuş.

Benim MW3 online vault'tan yaptığım minitaj'a bakın:

Kenji
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen Medjerda » 21 Kas 2011, 19:02

Ben yurtta olduğum için mp oynuyamıyorum ama oyunu zamundaya düştügü gün indirdim. ama oynamak kısmet olmadı. bf2 bende hayranlık uyandıran bir oyundu ve sonu 3. seriyi bekleyin dercesineydi. Bekliyordumda MW3 yakın zamanda bitirip bu seriye başlıyacagım

Üye Seviye 1
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen orhankou » 22 Kas 2011, 00:02

Medjerda yazdı:Ben yurtta olduğum için mp oynuyamıyorum ama oyunu zamundaya düştügü gün indirdim. ama oynamak kısmet olmadı. bf2 bende hayranlık uyandıran bir oyundu ve sonu 3. seriyi bekleyin dercesineydi. Bekliyordumda MW3 yakın zamanda bitirip bu seriye başlıyacagım

Bende yurtta kaldım.40-45 kişi 4 megabit internet kullanıyorduk.muhtesem yavaştı.herkes full indirme yapıyordu :D ama bu sene daha iyi.ben de MW3 Ü online oynamak isterim.
We work in the Dark to serve the Light We are ASSASSİNS.

Resim

Üye Seviye 5
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen Afflatum » 22 Kas 2011, 00:13

ikisini de oynadım single da mw3 açık ara öndeydi bence çok zevkliydi.
bf3 bitsin diye, mw3 bitmesin diye dua ettim. *149
Resim

And the singer turned and he said to the crowd:
- Let there be rock!!

Afflatum
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen Vergil » 22 Kas 2011, 01:27

Kimler geldi kimler geçti (medal of honor 2010 battlefield 2 bad company 2 v.s v.s) hiç birisi senin kadar güzel olmadı MW3 akıcı mp'si net cafe de oynadık alışmak lazım daha çok map yok zaten tanımak lazım biraz da bf3'te modern warfare özentiliği oluşmuş bu oyunda senaryosu tam oturmamış mw serisindeyse tam dersi bildik yüzler soap price gibi
Resim

Üye Seviye 2
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen Meppmoo » 22 Kas 2011, 10:50

Grafik ve seslendirmeye bakarsak Battlefield 3 resmen ezmiş durumda ayrıca singleplayer olarakta kendini geliştirmiş, multisine zaten laf yok. MW3 e gelirsek sıkı bir MW fanatiği olarak üzüldüğümü söylemem lazım... Bu yazdıklarımdan oyunun kötü olduğunıu çıkarmayın oyun zaten oldukça güzel ama mw 2 den sonra yerinde saymış. Çok daha güzel olabilecek bi oyun hiç geliştirilmeden (merakla beklediğimiz ve sadece 5 saatçik süren campingiyle gelmiş) önümüze getiren ACTİVİSİON'u knııyorum ben bir MW fanatiği olarak hayal kırıklığına uğradım.
Wash your hands in the lake of your blood
Just before you die...

Çizimlerim!

Üye Seviye 4
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen Rockset » 22 Kas 2011, 20:52

İkisininde singlesi holivut filmi gibi zaten, mp de mw3 yine aynı hile+bıçak olayı filan. Bf3 grafiklerde sıçrama yapmış, mw3 hala aynı. Mw nin bi şu aksiyon bölümlerini seviyodum oda her bölüm her bölüm can sıkıyo bu oyunda. Bf3 iyi ya

Üye Seviye 1

Mesajgönderen DraKieL » 28 Kas 2011, 19:25

Meppmoo gibi bende MW fanatiğiyim daha doğrusu call of duty fanatiği. MW'yi çok severim hikayesinden midir grafiklerinden midir orasını bilemiyorum :D ama bir gerçek oda BF 3'ün bu serisinde COD'u geçtiği ben birde oynama süreleriyle ele almak isterim COD'un oynanma süresi çok az ben bi oturdum hemen bitti anlamadım yani bişey :D BF 3 COD'a kıyasla daha fazla uzun sürüyor ne bileyim BF'nin diğer serilerini pek beğenmemiştim ama bu hakketten çok iyi olmuş heralde şu anda en iyi FPS BF ama tabiiki MW3'üde destekliyorum tabii. Uzun lafın kısası BF ezmiş geçmiş ya :D :D
Resim

Üye Seviye 15
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen Beglo » 06 Ara 2011, 23:29

Battlefield serisi hep bilgisayarları mw serilerine göre daha da zorlamıştır. MW2 MP den hiç sıkılmadım aslında ama merak ettim şimdi böyle söyleyince mw3 ü oynamak kısmet olmadı hala...
Resim
Beglo ®

Spoiler: göster
My story is one of many thousands. And the world will not suffer if it ends too soon.

Üye Seviye 1
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen Kenji » 08 Oca 2012, 23:19

MW3
Oyun Tipi : Domination
Harita : Fallen

Baştaki bir kısım uçmuş biraz video'da, iki kişiyi quickscope ettikten sonra üçüncü adam çıkıyor, bir quickscope deniyorum kaçırıyorum, bıçak atıyorum kaçırıyorum, vuruluyorum, sonra bakın ne oluyor =D

Kenji
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen MaTTo » 09 Oca 2012, 04:40

Aslında Battlefield ve Call Of Duty karşılaştırılsa Call Of Duty daha ağır basar.
AMA !!!
Son çıkardıkları oyunda bütün dengeler altüst olmuş durumda.Call Of Duty sıradan küt savaş oyunu olarak karşımıza çıktığı için Activision'ı lanetliyorum.
"Call Of Duty 8 (Modern Warfare 3) *142 " Hepimiz böyleydik.
Oyunu binbir heyecanla bilgisayarımıza kurduk ve ufak simgeye çift tıklayıp oyunu açtığımızda benim ifadem şuydu: *123 Koskoca 2.Dünya Savaşı'nı bizlere yeniden yaşatan oyun modern dünyada çürüyüp yok olmuş.Modern Warfare 1 bile daha iyiydi.
Battlefield 3 için ise benim peki bir beklentim yoktu doğrusu.Daha önce seriden hiç bir oyunu oynamamıştım.Öylesine bir denemek için oyunu indirdim, yükledim, 5 gün içerisinde bütün zorluk seviyelerini oynayarak sürekli bitirdim. (*Kendimle ilgili not:Eğer bir oyunu çok seversem bütün zorluk seviyelerini kullanarak yeniden yeniden ve yeniden oynarım.Ne kadar acayip değil mi?*) Grafikler donanımsal olarak beni biraz sıkıntıya soksa da oyunun hikayesi ve bilgisayarımın beni yarı yolda bırakmamak için elinden geleni yapması o kusurları görmememe neden oldu.Battlefield 3, eğer grafikleri hoşuma giderse bütün serisini oynamama neden olacak olan oyundur.
Call Of Duty 8 (Modern Warfare 3) ise gelecek olan Call Of Duty hakkında şüpheli düşüncelere dalmama neden olan oyundur.

Çok uzattım biliyorum.Suman *162 Kısaca;
Call Of Duty 8 (Modern Warfare 3) vs. Battlefield 3 'ün galibi Battlefield 3'tür.
Activision'a adam olup yeni oyunu doğru düzgün yapmasını söyleyebilirim.Yada ! Sen Call Of Duty'i asla 2. Dünya Savaşı'ndan çıkarma.

Minna okuduğunuz için teşekkür ederim...
Resim

Üye Seviye 5
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen kretase » 09 Oca 2012, 10:21

Her ikisinide oynadım. MW 3 çok daha iyiydi bence. *177

Üye Seviye 2

Dön Bilgisayar ve Konsol Oyunları

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Kimler çevrimiçi

Toplam 0 kullanıcı çevrimiçi :: 0 kayıtlı, 0 gizli ve 0 misafir (son 30 dakika öncesinden itibaren aktif olan kullanıcılar temel alınır)
Bugüne kadar en çok 179 kişi 21 Eyl 2011, 11:33 tarihinde çevrimiçi oldu

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir